Promo icon

Gwarancja 100% satysfakcji

Promo icon

Dostawa w ciągu 4-6 dni roboczych

Promo icon

Darmowa wysyłka powyżej 200 zł!

Promo icon

14 dni na zwrot produktu

Promo icon

Sprawdzona jakość

Promo icon

Gwarancja 100% satysfakcji

Promo icon

Dostawa w ciągu 4-6 dni roboczych

Promo icon

Darmowa wysyłka powyżej 200 zł!

Promo icon

14 dni na zwrot produktu

Promo icon

Sprawdzona jakość

Wegańskie ciasto czekoladowe z mango

To ciasto jest całkowicie bez glutenu i cukru rafinowanego, surowe, wegańskie i lekkie, a do tego świetnie smakuje!

Przygotowanie zajmie Ci tylko 15 minut – ale po przygotowaniu dobrze jest zostawić je w lodówce na noc, aby składniki dobrze się połączyły.

Jest niezwykle zdrowe i idealne na każdą okazję oraz gdy po prostu najdzie Cię ochota na coś słodkiego.

SKŁADNIKI

Spód ciasta:

Nadzienie owocowe:

  • 2 czubate łyżki dżemu morelowego
  • 1 dojrzałe mango

Nadzienie czekoladowe:

  • 400 g czekolady
  • 500 ml skondensowanego mleka kokosowego
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
  1. Zmiel płatki owsiane na mąkę. Następnie zmiel daktyle i banany. Wymieszaj wszystkie składniki na masę, przełóż ją na blachę do pieczenia i rozprowadź palcami.
  2. Rozprowadź dżem na przygotowanym dnie, a następnie rozłóż pokrojone mango na całej blasze do pieczenia.
  3. Rozpuść czekoladę w kuchence mikrofalowej lub na parze, dodaj mleko kokosowe i dobrze wymieszaj. Polej nią mango i odstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny.

Delivery
Tylko 200zł do DARMOWEJ DOSTAWY
Produkty w koszyku

Brak produktów w koszyku.

Oferta specjalna tylko tutaj!

Dodaj, aby zamówić i zaoszczędzić!

-72%
Golden Q10

Formuła koenzymu Q10, witaminy C i B-kompleksu dla zachowania zdrowej skóry

42,12  11,79 
-70%
Witamina C+ Selen + Cynk

Rewolucyjna formuła witaminy C, selenu i cynku dla mocnego układu odpornościowego!

33,69  10,11 
-60%
Magnez + B-kompleks

Rewolucyjna formuła magnezu i witamin z grupy B zmniejszająca uczucie zmęczenia i znużenia

33,20  13,28