Dlaczego my?

Dostawa w ciągu 3-4 dni roboczych
Darmowa dostawa dla zamówień od 200,00 zł
Gwarancja zwrotu pieniędzy przez 60 dni
Zaufało nam ponad 3M subskrybentów
Dostawa w ciągu 3-4 dni roboczych
Darmowa dostawa dla zamówień od 200,00 zł
Gwarancja zwrotu pieniędzy przez 60 dni
Zaufało nam ponad 3M subskrybentów
Dostawa w ciągu 3-4 dni roboczych
Darmowa dostawa dla zamówień od 200,00 zł
Gwarancja zwrotu pieniędzy przez 60 dni
Zaufało nam ponad 3M subskrybentów
Dostawa w ciągu 3-4 dni roboczych
Darmowa dostawa dla zamówień od 200,00 zł
Gwarancja zwrotu pieniędzy przez 60 dni
Zaufało nam ponad 3M subskrybentów

Bezpłatne doradztwo


Wegańskie ciasteczka czekoladowe bez dodatku cukru

NAJLEPSZE, DOMOWE,

wegańskie ciasteczka czekoladowe

, jakie kiedykolwiek udało nam się zrobić! Miękkie, pełne czekolady i całkowicie bez mleka i jajek, więc w całości wegańskie. Prosty przepis, którego realizacja zajmie Ci tylko

30 minut

.

Ten przepis jest całkowitym przeciwieństwem przepisów na ciasteczka czekoladowe, które znaliście dotychczas. Są całkowicie pozbawione masła, miękkie pomimo braku jajek, a nawet chrupiące w środku –wszyscy je pokochają.

Wegańskie ciasteczka mają zwykle jedną wspólną cechę ze zwykłymi przepisami. Zawierają ogromną ilość cukru, dlatego wiele osób często rezygnuje z tego rozpływającego się w ustach deseru! TERAZ NIE BĘDZIESZ GO POTRZEBOWAĆ! Nasz przepis jest całkowicie pozbawiony kalorii – dodaliśmy do niego


erytrytol Nature’s Finest


.

Witamy w cudownym świecie wegańskich ciastek.


SKŁADNIKI:

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
  • Do rondla wlej wodę i wsyp połowę mąki. Gotuj i ciągle mieszaj na małym ogniu, aż mąka zgęstnieje pod wpływem ciepła, następnie odstaw i pozostaw do ostygnięcia.
  • W międzyczasie włącz piekarnik i nastaw go na 180 stopni Celsjusza.
  • W misce wymieszaj erytrytol Nature’s finest, sól himalajską, ekstrakt waniliowy, BIO kakao i olej kokosowy/masło. Dodaj mąkę i wodę i wymieszaj wszystko razem, aż uzyskasz jednolitą masę. Do masy dodaj pozostałą mąkę, proszek do pieczenia i kawałki czekolady. Wszystko dobrze wymieszaj. Masę przelej do natłuszczonej formy do pieczenia (masło kokosowe) i piecz w rozgrzanym piekarniku przez 25 minut.
  • Upieczone ciasteczka odstaw do ostygnięcia, dopiero potem pokrój je w kostkę. Ułóż je na półmisku, posyp kakao i zmielonym kokosem i podawaj.



Znajdź swoją własną formułę
dopasowaną do potrzeb Twojego organizmu!

Szukaj według kategorii