Surowe jajka czekoladowe
W tym roku zamiast czekoladowych jajek pełnych rafinowanych cukrów i tłuszczu palmowego robimy zdrowszą wersję – surowe jajka czekoladowe. Przygotowaliśmy bardzo prosty przepis na zdrowe słodycze na Święta Wielkanocne.
Składniki:
- 50 g kakao w proszku
- 100 g zmielonych orzechów
- 100 g zmielonych płatków owsianych
- 50 g zmielonych migdałów
- 2 łyżki oleju kokosowego
- syrop z agawy do smaku
Sposób przygotowania:
Wymieszaj wszystkie składniki w blenderze. Posmakuj masę i dodaj do smaku syrop z agawy lub inny słodzik.
Uformuj jajka i wstaw do lodówki na kilka godzin, aby jajka stwardniały. Jeśli masa jest zbyt miękka, aby uformować jajka, wstaw ją do lodówki na 10 minut, a następnie uformuj jajka.
Produkty w koszyku
Oferta specjalna tylko tutaj!
Dodaj, aby zamówić i zaoszczędzić!

Golden Q10
Formuła koenzymu Q10, witaminy C i B-kompleksu dla zachowania zdrowej skóry

Witamina C+ Selen + Cynk
Rewolucyjna formuła witaminy C, selenu i cynku dla mocnego układu odpornościowego!

Magnez + B-kompleks
Rewolucyjna formuła magnezu i witamin z grupy B zmniejszająca uczucie zmęczenia i znużenia