Dlaczego my?

Dostawa w ciągu 3-4 dni roboczych
Darmowa dostawa dla zamówień od 200,00 zł
Gwarancja zwrotu pieniędzy przez 60 dni
Zaufało nam ponad 3M subskrybentów
Dostawa w ciągu 3-4 dni roboczych
Darmowa dostawa dla zamówień od 200,00 zł
Gwarancja zwrotu pieniędzy przez 60 dni
Zaufało nam ponad 3M subskrybentów
Dostawa w ciągu 3-4 dni roboczych
Darmowa dostawa dla zamówień od 200,00 zł
Gwarancja zwrotu pieniędzy przez 60 dni
Zaufało nam ponad 3M subskrybentów
Dostawa w ciągu 3-4 dni roboczych
Darmowa dostawa dla zamówień od 200,00 zł
Gwarancja zwrotu pieniędzy przez 60 dni
Zaufało nam ponad 3M subskrybentów

Bezpłatne doradztwo


Innowacja roku 2017

Instytut Żywienia przyznał nagrody za najbardziej innowacyjne produkty spożywcze wyprodukowane w Słowenii i wprowadzone na rynek w zeszłym roku.

Nagroda za innowacyjność w grupie płatków śniadaniowych przypadła naszemu produktowi


Bio Body cleanse muesli


(Bio Musli oczyszczające ciało). Produkt przekonał jury doskonałym profilem żywieniowym, wspaniałym smakiem i nowatorskim składem.


Nagroda za innowacyjność w grupie płatków śniadaniowych



BIO Body cleanse muesli

(Nutrisslim d.o.o.)

Pożywna mieszanka różnych rodzajów płatków, gryki, dyni, sezamu i słonecznika, granoli z kiełkujących nasion i nasion babki płesznik. Nie zawiera dodatku cukru ani soli, a cynamon nadaje im szczególnie atrakcyjny smak. Wszystkie składniki są pochodzenia ekologicznego, produkt jest również bogatym źródłem błonnika pokarmowego.

Zdaniem dyrektora instytutu Igora Pravsta są to produkty wysokiej jakości o korzystnym składzie odżywczym, które są dobre zarówno dla konsumentów, jak i dla środowiska. Są także produkowane według zasad zrównoważonego rozwoju. Jak twierdzi Pravst, celem projektu, który w tym roku był realizowany po raz trzeci, jest promowanie innowacyjności w rozwoju żywności wśród krajowych producentów, a tym samym zapewnienie konsumentom bardziej zróżnicowanego wyboru żywności o wysokiej jakości pod kilkoma względami.

Podstawowym celem tego niekomercyjnego projektu jest zachęcenie słoweńskich producentów żywności do opracowywania nowej lub przeprojektowania istniejącej żywności w celu uzyskania korzystniejszego składu odżywczego i innych korzyści dla konsumentów. Projekt był współfinansowany przez Ministerstwo Zdrowia Republiki Słowenii w ramach programu ochrony i promocji zdrowia. W uroczystości wręczenia nagród udział wzięli Minister Rolnictwa, Leśnictwa i Żywności mgr Dejan Židan i Mojca Gobec, dyrektor generalny Dyrekcji Zdrowia Publicznego w Ministerstwie Zdrowia.

Znajdź swoją własną formułę
dopasowaną do potrzeb Twojego organizmu!

Szukaj według kategorii